3D printen is een vorm van digitaal drukken maar dan in de derde dimensie. Met een ruime ervaring in het verwerken van technische tekeningen en variabele data is het voor een modern bedrijf als Laser Point de standaard om ook 3D modellen te printen. Wij printen 3D met PLA en ABS plastics, maar ook met papier 3D. Dit kan in diverse kleuren en bijna elke vorm.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: zip, rar, Max. bestandsgrootte: 600 MB.
      Sla je bestanden op als RAR of ZIP bestand en upload ze hier. Grotere bestanden dan 5mb kunt u beter via www.wetransfer sturen aangezien ze vaak door de mail server geweigerd worden.

    Wanneer u op zoek bent naar een 3D printservice in Nederland, dan biedt Laser Point de oplossing. Wij zijn namelijk een 3D print service bureau dat de volledige focus legt op het printen van 3D objecten. Dit alles kan gewoon online gerealiseerd worden, u hoeft slechts het bestand te uploaden en uw gegevens achter te laten. Wanneer wij uw model, de gegevens en betaling ontvangen hebben, gaan wij aan de slag. Hoe eenvoudig wilt u het hebben, uploaden, bestellen en per post uw 3D object ontvangen.

    3D printservice