Algemene vragen

Ja zeker. In onze 3D scan booth kunnen wij je levensecht scannen, maar niet alleen jouw ook andere voorwerpen. wij hebben geen kleine 3D scan maar een redelijk grote waar echt ruimte is om grotere objecten te scannen. Kom een keer langs en ervaar het zelf.

Wij hebben verschillende soorten 3D printers staan. De verschillende soorten  3D printer staan die verschillende soorten plastic print. Daarnaast kunnen wij 3D papier printen. Dit is net zo sterk als andere materialen.

Wij breiden telkens uit dus vraag even of wij een bepaalde soort 3D printen hebben staan of voor welke toepassing je een 3D print nodig heeft, Wij zorgen dat u de juiste 3D print krijgt.

Wij kunnen op bijna alle soorten materialen laseren en ook in verschillende kleuren dus de optie zijn zo breed dat je versteld zult staan. Heb je een speciaal idee neem dan snel contact met ons op en wij helpen u met de juiste oplossing.

Specifieke vragen over Bubblehead

De levertijd is 2 weken. Je moet je voorstellen dat jouw 3D Bobble head geprint wordt op een full colour 3D printer van 3D Systems. Dit zijn printers met een waarde van meer dan €70.000. Daarom verzamelen wij altijd een aantal Bobbles voordat wij hem aanzetten. Alleen zo kunnen wij de prijs zo laag houden. Maar .. wij snappen dat je niet kunt wachten. Het is zo leuk.

3D Bobblehead zijn er in 3 maten; 6, 7 en 10 cm. Prijzen zijn variabel en afhankelijk van de omstandigheden zoals locatie, duur en inspanning.  Voor elke beurs is er wel een 3D Bobblehead te vinden met een startprijs vanaf  €29,95 euro. Tijdens het maken van je 3D Bobblehead zie je de prijs in het beeldscherm. De prijs is soms ook afhankelijk van de gekozen 3D Bobblehead (het model).  Met een 3D print van jezelf via 3D bobble head krijg je ‘véél hoofd voor je geld :)’

Natuurlijk. 3D bobble head is behoorlijk mobiel. Je kunt hem dus boeken voor op events zoals jaarmarkten, beurzen, bedrijfsfeesten of festivals. Opstopping voor de scancabine en heel veel vrolijkheid. Iedereen wil dit meemaken. Je boekt ons gewoon per uur net als een cartoontekenaar. Je kunt dan veel mensen een gave ervaring geven en mooie papieren foto’s van het resultaat on the fly.

JA zeker, dat kan! Met onze OnePhote app. Je moet dan zelf een foto maken tegen een neutrale achtergrond met een neutrale belichting. Onze app maakt dan van 1 foto een 3D visualisatie. Deze ziet er frontaal natuurlijk supergoed uit. En profil zal onze software natuurlijk moeten modelleren op basis van gemiddelden. Heb jij een echte haakneus, dan komt dit er in 3D met de OnePhote app natuurlijk niet zo mooi uit 🙂

Wij printen deze op een poeder en vervolgens wordt hij verhard met lijm.
Hierdoor is onze 3D Bobblehead niet beweegbaar