INLOG GEGEVENS VERGETEN?

3D beeldje van jezelf

Wilt u een uniek cadeau kunnen geven? Laat dan een 3D beeld van uzelf of een dierbare maken. Dit kunnen uw kinderen zijn maar ook uw huisdier of een speciaal voorwerp. Hiermee heeft u een unieke en tastbare herinnering van elkaar in 3d, dus weg met de normale foto en geef een 3D beeldje cadeau! U krijgt van ons de 3D scan, het bewerken van het 3D model cadeau Wilt u een beeld boven de 20cm vraag dan een prijs op

WAT IS HET SCANNEN VAN 3D LICHAAM?

3D body scan is de actie van het vastleggen in 3D van het menselijk lichaam met behulp van een 3D scan

het scannen in 3D van een persoon met een 3D-scancabine duurt minder dan 10 seconden en kunnen een menselijk lichaam of alleen specifieke delen vastleggen om binnen enkele seconden een zeer gedetailleerd 3D-model te genereren. Het resultaat is een 3D-model, te bekijken op een computer, van het lichaam. kan het 3D-model kleuren en structuren hebben die perfect bij het origineel passen, of gewoon een gaas, een soort wolk van punten die de vorm van het lichaam vormen.

Alle metingen en 3D-opnames worden gemaakt door de full body scanner voor een optimale nauwkeurigheid.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET 3D-BODY SCAN?

3D-lichaamsscanning is de perfecte technologie om in 3D een volledig menselijk lichaam of specifieke delen vast te leggen. In vergelijking met traditionele body imaging- en meettechnieken biedt 3D-lichaamsscanning vele voordelen:

Niet-invasief: 3D-lichaamsscanning is een volledig niet-invasief proces. De 3D-scanner komt nooit rechtstreeks in contact met het onderwerp. Een 3D-scancabine, staat het onderwerp eenvoudig in het midden van de cabine om vanuit alle hoeken in 3D te worden vastgelegd door een aantal sensoren, gemonteerd op de cabine, allemaal zonder direct fysiek contact.

Snel: het scannen in 3D van een persoon met een 3D-scancabine duurt minder dan 10 seconden.

Nauwkeurig: 3D-lichaamsscanners zijn zeer nauwkeurige gereedschappen en hebben meestal een hoge resolutie om zeer gedetailleerde 3D-modellen te produceren. Ze kunnen dingen detecteren die het menselijk oog niet kan, waardoor dergelijke 3D-scanners in veel omstandigheden zeer waardevol kunnen zijn. De kwaliteit van het resultaat hangt natuurlijk af van het type lichaamsscanner dat wordt gebruikt. Sommige 3D-scancabines zijn geschikt voor het vastleggen van meerdere personen tegelijk met een verbluffend detailniveau, inclusief kleuren en texturen.

Graveren van alle soorten materialen

Graveren

Wij graveren op alle soorten materialen. Foto's op telefoonhoesjes, in kristal of op hout.

Laseren op alle soorten materialen

Laseren

Wilt u uw logo gelaserd hebben op producten of een foto op een materiaal? Laser Point zorgt ervoor.

3D printen bij laser point venray

3D Printen

Wij kunnen ook uw 3D ontwerpen printen in verschillende soorten materialen zoals plastic en papier.

3D scan bij laser point venray

3D Scannen

Wij kunnen uw producten of uzelf 3d scannen en daarna met onze 3D printen uitprinten voor u.

KIJK OOK EENS OP DE WEBSHOP

We zullen er alles aan doen om ons volgende project nog beter te maken!

TOP